A website by War Heritage Institute

Activiteit
Paasactiviteit: In de greep van de geschiedenis

Kom naar het Legermuseum en doe onze nieuwste ontdekkingstocht!

Paasactiviteit: In de greep van de geschiedenis

Details activiteiten

Datum
-
Adres

Jubelpark 3
1000 Brussel
België

In de greep van de geschiedenis

Onverschrokken avonturiers, allen hierheen!  

Durven jullie het aan de vloek te trotseren die werd uitgesproken over de zaal Wapens en Harnassen? Het ontsnappingsspel “In de greep van de geschiedenis” neemt families en groepjes spelers vanaf 10 jaar mee op een spannende reis naar het verleden. Als echte detectives gaan jullie op speurtocht om te ontdekken hoe de mensen in de middeleeuwen en de moderne tijd leefden: welke burger- en militaire uitvindingen zagen toen het licht? Welke belangrijke gebeurtenissen vonden toen plaats en over welke beroemde personen spreken we nu nog? Wat stond in de middeleeuwen zoal op tafel? Speelden dieren een rol in de oorlog? De raadsels kunnen met  observatievermogen, scherpzinnigheid en vooral teamgeest worden opgelost!  

Zijn jullie klaar voor het avontuur? 

  • Gratis parcours, inbegrepen in een ticket voor het Legermuseum
  • Boekje met opdrachten kan je hieronder downloaden, of is te verkrijgen aan de onthaaldesk in het Legermuseum. Opgelet, breng je eigen schrijfgerief mee!
  • Reservatie is niet nodig

Verkrijgbaar in NL en FR. Opgelet, omdat de Franstalige vakantie later op het jaar valt zal de Franstalige versie van het spel later online komen.

Escape spel - NL versie